dedece
SHARE
AECOM Brisbane
PROJECTS  /  AECOM Brisbane

AECOM Brisbane

Location:
Brisbane
Type:
Office
Year:
2011
Architect:
BVN Architecture
Photographer:
Christopher Frederick Jones

Large voids are cut through the existing building to create a unifying space across the five levels of the tenancy.

An interconnecting stair creates a dynamic common space, and provides a sense of connectivity and transparency.

Meeting spaces, consolidated support facilities, social gathering and creative spaces as well as open-plan work areas offer choices for ways to work and communicate.

100 percent post-consumer recycled Australian Blackbutt timber features heavily in the fitout.

The project represents the co-location of 850 staff within nine floors of the new 420 George commercial tower.The design cuts large voids through the existing building to create a unifying space over the nine levels of the tenancy.

An interconnecting stair links levels through these voids to create a dynamic common space and provide a sense of 'one AECOM'.

products used

3 / 3 products
AECOM Brisbane / products

refine / filter the results

3 / 3
Beat Lights

Beat Lights

Tom Dixon

We have designed more architectural scale lighting for BEAT where the existing four shapes had performed well for a decade but we wanted some fresh silhouettes, and more importantly greater light outp...

Cage

Cage

Tom Dixon

Wire lamp in copper plated steel with white or black/blue laminated cotton shade. Includes 300 cm of white fabric cable and rocker switch. Dimensions - 30cm diameter base x 60cm height

Tall Chair

Tall Chair

Tom Dixon

High back upholstered dining chair; upholstered shell and solid wood legs.

related projects