dedece
SHARE
Link House
PROJECTS  /  Link House

Link House

Location:
Five Dock Bay
Type:
House
Year:
2012
Architect:
Renato D'Ettorre Architects
Photographer:
Murray Fredericks

Separating the living quarters from the sleeping quarters is an important part of the brief for this young and busy family.

The public space of the living area is housed in a glass pavilion using minimal structure.

The pavilion is designed in the true sense of the word: surrounded by gardens, terraces and breezeways allowing in the bay environment, the sun, the air and the views.

The design attempts to blur the boundary between the inside and the outside whilst maintaining a strong sense of distinction between privacy and openness.

products used

1 / 1 products
Link House / products

refine / filter the results

1 / 1
Play

Play

Paola Lenti / Paola Lenti

Series of poufs with fully removable cover for indoor and outdor. The internal padding, made of polystyrene spheres contained in a polyester cover, provides for effective water drainage and is therefo... More

related projects