dedece
SHARE
Apple Call Centre
PROJECTS  /  Apple Call Centre

Apple Call Centre

Location:
Sydney
Type:
Office
Year:
2002
Architect:
Woods Bagot
Project Manager:
mpa projects
Apple Contact Centre is a Support Call Centre located at Apple's Head Office in Frenchs Forest. mpa PROJECTS worked with Woods Bagot to deliver an innovative fitout featuring many specialist finishes. Finishes included a barrisol ceiling, a whole wall finished in chalkboard paint,a 'pebble wall' and a spectacular colour scheme. The project required a high level of on site detail resolution to ensure the intent of the design was achieved.

products used

2 / 2 products
Apple Call Centre / products

refine / filter the results

2 / 2
Platner Tables

Platner Tables

Knoll Studio / Warren Platner

Platner dining and low tables with forms created by vertical steel wire rods welded to circular horizontal and edge-framing rods. Bright nickel finish with clear lacquer protection. Tops are 10mm thi... More

related projects